Baie geluk aan Roelof Oelofse wat ń goue toekennig ontvang het vir sy Eskom Expo projek!…

Baie geluk aan Roelof Oelofse wat ń goue toekennig ontvang het vir sy Eskom Expo projek!
Sy projek het gehandel oor die leer van wiskunde na Covid-19.
Knap gedaan Roelof, ons is trots op jou skitterende prestasie!

May be an image of 1 person and text that says "Eskom Expo Virtual Awards FREE STATE GOLD AWARD WINNER Roelof Oelofse Grade 11 Goudveld Secondary School ® Eskom EXPO DOSCOVER FUTURE"May be an image of 3 people and text that says "FREE STATE Eskom DO FREESTATE VIRTUAL AWARDS THURSDAY, 26 AUGUST 2021, 17:30 WATCH VIA ESKOM EXPO'S YOUTUBE CHANNEL: YOUTUBE.COM/C/EXPOSCIENCECOZA DUSCOVER Central University of Technology, Free State @Eskom EXPO"May be an image of 1 person and text that says "Gold Award Winners Category: SOCIAL SCIENCES Project: Mathematics learning after COVID-19 Goudveld Secondary, Roelof Oelofse EskomExpo ruloff wards"May be an image of 1 person, outdoors and text that says "Category Award Winners Category: SOCIAL SCIENCES Region: Welkom School: Goudveld Secondary Roelof Oelofse kom Expo Virtual wards Free rulott OSCONE EXPO 10ര V00GM"


Source

Leave a Reply